Magnus Aircraft: elkészül a nyár második felére a pécs-pogányi kompozitelem-gyártó üzem

A nyár második felére készül el a Magnus Aircraft Zrt. pécs-pogányi repülőgépgyárát is kiszolgáló, több mint 5000 négyzetméteres kompozitelem-gyártó üzeme – közölte a cég vezetősége az MTI-vel a beruházás helyszínén csütörtökön megtartott bokrétaünnepen.

Súlyosan bántalmazhatták a mozsgói otthon fogyatékkal élő lakóit

Súlyos bántalmazás történhetett a Baranya megyei Dél-Zselic Egyesített Szociális Intézmény mozsgói otthonában – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Budapesten újságíróknak.

Négy év börtönre ítélték a mohácsi szállásadóját sósavval leöntő férfit

Négy év börtönbüntetésre ítélt kedden a Pécsi Törvényszék egy férfit, aki 2017-ben sósavval öntötte le mohácsi szállásadóját. A bíróság az MTI-vel közölte: a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettében találták bűnösnek.

Családja megölésével fenyegetőzött a korábban közveszélyokozás miatt elítélt férfi

A Pécsi Járásbíróság a 2019. április 9-én megtartott tárgyaláson T. R. vádlottat a házastársa sérelmére elkövetett zaklatás bűntette és 2 rendbeli zaklatás vétsége miatt halmazati büntetésül 50 nap elzárásra ítélte. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott és felesége, valamint a nő lánya és annak barátja egy ingatlanban éltek. A vádlott és a sértettek […]