Három nőt és egy kislányt vert meg Debrecenben, az utcán – jelentkezzenek a sértettek!

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 32 éves K. Attilával szemben

A gyanúsított 2018. február 20-án 17 óra 45 perc és 18 óra 40 perc között Debrecenben gyalogosan közlekedett a Rákóczi és Csapó utcák, valamint a Burgundia és Monti Ezredes utcák kereszteződésében, ahol előzetes szóváltás nélkül ököllel állon, illetve arcon ütött három nőt és egy kislányt. A rendőrök az agresszív férfit elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kihallgatták a helyi lakost, akit bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy azok akiket a fenti időpontban és helyszínen a férfi bántalmazott, vagy látták a bűncselekményt jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.