Megújították az együttműködést

Rendőrség

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézettel.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megbízott megyei rendőrfőkapitány és Dékány Zsolt bv. ezredes, a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka együttműködési megállapodást írt alá 2018. december 28-án a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott munkaértekezleten.

A megállapodás célja a jogszabályokban, közjogi szervezetszabályozó eszközökben és belső szervezeti normákban meghatározott feladatok megyei szintű végrehajtásának kölcsönös segítése, és az információáramlás biztosítása.

A két szervezet között 2005 óta hatályos, és most megújított együttműködési megállapodás megteremtette a lehetőségét a már eddig is eredményes közös feladatellátás színvonalának további emelésére.

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.