Fazekas Vivien

Fazekas Viviennek elege lett az önsajnálatból

Bulvár

Molnár Gusztáv feleségénél nyáron telt be az a bizonyos pohár, bár nagyon sokáig kitartott alkoholista férje mellett, végül saját és kisifia érdekében a válás mellett döntött.

Viviennek lendületet adott az újrakezdéshez, hogy miután megjelentek róluk a cikkek, egyre többen keresték meg a saját szomorú történetükkel és biztatták őt, hogy ne adja fel és lépjen ki a mérgező kapcsolatból. A Borsnak mondta el, hogy rájött, nincs egyedül.

Ez felszabadító érzés volt, ami olyan sok energiát adott, hogy spontán megszületett bennem az ötlet: elég a szenvedésből, az önsajnálatból, most aztán begyújtom a rakétákat és ezerrel belevetem magam a munkába, és természetesen a kisfiammal való közös életbe

– nyilatkozta Vivien, aki ekkor döntötte el azt is, hogy belevág egy új projektbe is, ami a “Merj lépni!” nevet kapta. Nemrég ébredt rá, hogy amit tett, hogy elég erős volt ahhoz, hogy kilépjen egy borzasztó kapcsolatból, mások számára példa lehet. “Merj lépni!” közössége olyan emberek találkozóhelye, ahol bátoríthatják egymást egy-egy komoly magánéleti döntés meghozatala előtt. A történetekből, melyeket egymással osztanak meg interjúk készülnek, ezeket pedig mindenki számára elérhetővé teszik.

Projektjében fantáziát látott egy autókereskedés tulajdonosa is, akitől használatra kapott egy vadonatúj, meggypiros Fiat-ot is, hogy azzal járja az országot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fazekas Vivien (@fazekas_vivien_) által megosztott bejegyzés