Felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy brit ékszertolvajt Pécsen

Két év szabadságvesztésre ítélték – öt év próbaidőre felfüggesztve – és öt évre kiutasították Magyarországról azt a brit férfit, aki tavaly szeptemberben betörte egy pécsi ékszerbolt kirakatát és onnan közel tizenhárommillió forintnyi ékszert vitt magával.

Gyermekorvosi rendelőt építenek, háziorvosi rendelőt újítanak fel Pécsen EU-s pénzből

Csaknem 110 millió forintos beruházással épül gyermekorvosi rendelő és újul meg egy háziorvosi rendelő a baranyai megyeszékhely külvárosában egy 2017-ben benyújtott pályázatnak köszönhetően – tájékoztatta a pécsi önkormányzat az MTI-t.

Jogerős ítélet személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés bűntette miatt indult büntetőügyben

A Szigetvári Járásbíróság a 2020. január 7. napján megtartott nyilvános tárgyaláson K. S. vádlottat személyi szabadság megsértésének bűntette és testi sértés bűntette miatt – halmazati büntetésül – 1 év 4 hónap börtönre ítélte, melynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette.

Somogy megyei kábítószer-kereskedőket ítéltek el Pécsen

Az elsőfokú bíróság döntését súlyosbítva, jogerősen négy, illetve hét és fél év szabadságvesztésre ítélt a pécsi táblabíróság csütörtökön két embert, akik jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedtek 2016-ban Somogy megyében – közölte a vádhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Embercsempészeket tartóztattak le Pécsen

A Pécsi Járásbíróság 2019. december 23-án egy hónapra elrendelte a magyar állampolgárságú Sz. L. letartóztatását vagyoni haszonszerzés végett elkövetett embercsempészés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt, valamint szintén egy hónapra a szír állampolgárságú M. A. A. és M. A. letartóztatását több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt.