Szeged, drágul, bérlet, közlekedés, utazás, tömegközlekedés, troli, busz, villamos

Kedden és szerdán ismét sztrájk lesz a pécsi helyi közösségi közlekedésben

Nem voltak eredményesek a pécsi helyi közösségi közlekedési vállalat, a Tüke Busz Zrt. és az érdekképviselet közötti bértárgyalások hétfőn sem, így megtartja a február 27-re és 28-ra korábban bejelentett munkabeszüntetést a társaságnál működő Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ).

Magyar Turisztikai Ügynökség: teltházat hozott a busójárás a mohácsi szálláshelyeknek

Teltházat hozott a busójárás a mohácsi szálláshelyeknek, a héten zárult busójárás idén is látogatók tízezreit vonzotta a Duna-parti városba, a farsang utolsó csütörtökétől húshagyókeddig tartó rendezvénysorozat turisztikai forgalomra gyakorolt hatását jelzi, hogy a teljes februári mohácsi forgalom több mint fele ezen a hétvégén valósult meg, a szálláshelyek bevételeik közel 60 százalékát tavaly ennek a rendezvénynek […]

A pécsi helyi közösségi közlekedésben a hétfői járatok közel harmada kimaradhat a sztrájk miatt

A pécsi helyi közösségi közlekedésben vasárnap a sztrájkmenetrendben 1161 járat indításával – a megszokotthoz képest mindössze 10 járattal kevesebbel – biztosítható volt az elégséges szolgáltatás, hétfőn viszont már a járatok közel harmada maradhat ki – tájékoztatta a helyi közlekedési vállalat, a Tüke Busz Zrt. az MTI-t közleményben.