Lagzi Lajcsi

Lajcsi és felesége elosztották a sok száz milliós vagyont

Ország

Véget ért Galambos Lajos és felesége házassága: húsz év után válnak el egymástól. Már a vagyonuk megosztásánál tartanak.

Erről Lajcsi Hajdú Péternek beszélt először, később pedig egy közleményben írta le, hogy elválnak egymástól, de továbbra is jó kapcsolatban maradnak.

Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék

– írta Lajcsi, aki a válásuk okairól és a kapcsolatukkal kapcsolatban a közleményen kívül nem kívánt nyilatkozni. A Blikk értesülései szerint azonban már a több száz millió forintos családi vagyonról is megegyeztek az egykori házastársak.

A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házassági közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot

– nyilatkozta a pár egyik ismerőse. A lap úgy tudja, a vagyonon túl a cégeik ügyében is született megállapodás: Boglárka tulajdonrészeit már korábban rendezték, a társtulajdonosok kivásárolták őt, az utolsó közös vállalkozásban tavasszal szűnt meg az asszony érdekeltsége.

Galambos Lajos cégekkel kapcsolatos tavalyi bevétele közel 150 millió forint, ehhez jönnek még a házaspár évtizedek alatt megszerzett ingóságai, így valóban komoly összegről van szó: a lap szerint több száz millió forintot kellett megosztania Lajcsinak és feleségének, Boglárkának.