Vígszínház

Leesett egy színész a Vígszínház egyik díszleteleméről előadás közben

Ország

Jegercsik Csaba színész egy több méter magas hídszerű díszletelemről esett le péntek este. Mentővel vitték kórházba, az előadást megszakították.

A Telex egyik olvasója jelezte, hogy baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán. A külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről – írja a lap. A szerepe szerint a színésznek le kellett volna ereszkednie onnan, de valami történt.

Az előadást azonnal megszakították, a függönyt leeresztették és azt is megkérdezték, a nézők soraiban van-e orvos. A színészt mentővel vitték kórházba. Az eset után a darabot végül folytatták, Jegercsik Csaba helyét egy munkatársa vette át.

Tavaly novemberben a Nemzeti Színházban történt hasonló eset, amikor a Rómeó és Júlia előadása közben Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó zuhantak le egy színpadi elemről és súlyos sérüléseket szenvedtek. Az akkori vizsgálatok szerint a balesetért senkit sem terhelhetett egyszemélyi felelősség, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila vissza is mondta lemondását.

Fotó: Facebook/vigszinhaz