Többször is agresszívan lépett fel

Rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói az V. kerületben fogták el a 34 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint a 34 éves H. Tamás 2019. július 3-án felment volt barátnője I. kerületi lakására, ahol szóváltás alakult ki köztük. A lakásban volt egy férfi is, aki a nő védelmére kelt. H. Tamás ezután megütötte a férfit, majd elmenekült a helyszínről. A sértett az ütés következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen, amely alapján 2019. augusztus 11-én a XIII. kerületben elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A 34 éves H. Tamás ezt követően 2019. augusztus 16-án Budapest II. kerületében, egy Hűvösvölgyi úti villamosmegállónál megszólított egy nőt azzal, hogy adományt gyűjt gyermekeknek. A nő közölte vele, hogy ez most nem alkalmas, ezért a férfi rátaposott a lábfejére, majd szidalmazni kezdte.

Az elkövető azonosítását követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2019. augusztus 26-án 12 óra 5 perckor Budapest V. kerületében, a Múzeum körúton elfogták a 34 éves szentendrei H. Tamást.

A férfi ellen a további eljárást garázdaság vétség miatt a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le. A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy H. Tamás Budapest III., IV. és VIII. kerületben is hasonló jellegű bűncselekményeket követett el. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.