Ferenc pápa

G7-csúcs – Ferenc pápa szerint a mesterséges intelligencia elbűvölő, de félelmetes eszköz

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte “etikai algoritmusok” szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.

Magas szintű kanadai részvétellel rendezték meg a kanadai magyarok egyik legnagyobb kulturális eseményét, a Hungarofestet

A kanadai magyarság egyik legnagyobb fesztiválját, a torontói Hungarofestet a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért és energiabiztonságért felelős államtitkára nyitotta meg helyi idő szerint szombaton.

Milken konferencia

Elon Musk, Bill Clinton és David Beckham is részt vett a 27. Milken Világkonferencián Los Angelesben

A 27. Milken Világkonferenciát május elején rendezték meg Los Angelesben, a Beverly Hiltonban. A nagyszabású gazdasági, tudományos és kulturális konferenciát kiemelten magas szintű biztonsági előírások mellett tartották meg. Az eseményen részt vett a világ politikai, gazdasági, tudományos, kulturális és sportélet elitje és a világ leggazdagabb embere, Elon Musk is.

David Beckhammel, Elon Muskkal és Teresa May-jel nyitott a 27. Milken Világkonferencia Los Angelesben

A 27. Milken Világkonferencia 2024-et idén május 6. és május 8.  között tartják Los Angelesben, nagyszabású gazdasági, tudományos és kulturális konferenciát – mint ahogyan tavaly – idén is a The Beverly Hilton-ban rendezik meg, magas szintű biztonsági előírások mellett – a politikai, gazdasági, tudományos, kulturális és sportélet meghatározó személyiségeinek részvételével.