„Szegeden jelenleg szinten tartás zajlik” – interjú Joób Márton független polgármesterjelölttel

Joób Márton politikus, áprilisban Fülöp László kommunikációs szakértő után, másodikként jelentette be, hogy indul Botka László ellen a 2024-es önkormányzati választásokon, mint polgármesterjelölt. A politikust döntéséről, tervekről és ellenfelekről kérdeztük. Interjú Joób Mártonnal.

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Szeged, Dr. Pintér Gábor, Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány, elnök, mentő

„A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány számára igazi segítség az adó 1%” – interjú Pintér Gáborral

Alázat, szeretet, hivatástudat, életmentés – első körben ezek a kifejezések jutnak eszünkbe, ha a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkájára gondolunk. Márpedig az ő munkájukra igenis gondolnunk kell, ugyanis hiánypótló. Na de mi, miként segíthetjük a legkisebbek életben maradását? Többek között erről is beszélgettünk Dr. Pintér Gáborral, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kuratóriumi elnökével.