Önélező olló, hogy innentől manikűr-ollóid mindig penge-élesek lehessenek!

A Solingenből származó önélező ollók olyan csúcsminőséget képviselnek a finomacéláruk piacán, amely a gyártó német manufaktúrát világszerte ismertté és elismertté tette. De mit tudnak ezek az eszközök, hogy azok, akik kipróbálják, csak dicsérni tudják?

Néhány a fürdőszobai kiegészítők tárházából

A fürdőszobába is szükségesek különböző kiegészítők. Vannak, akik nem szeretik telepakolni mindennel a fürdőszobát, de néhány nélkülözhetetlen a háztartásban, pl. a különböző szaniterekhez kapcsolódó kiegészítők. Vagy ha a fürdőszobánk ablakkal is rendelkezik, van függönyünk, esetleg növényünk az ablakban vagy a földön. Van, aki szeret különböző fürdőszobai szőnyegeket is elhelyezni a kád és a WC elé.

Praktikus tanácsok a téli kézápoláshoz

Beköszöntött a fagyos, hideg időjárás. A szekrényből előkerülnek a télikabátok, vastag ruhák, sál, sapka, és tetőtől talpig jó melegen felöltözünk, amikor kilépünk az utcára. Az emberek nagy része azonban egyvalamiről megfeledkezik. Mi a helyzet a kézfejekkel? Nem csoda, ha a téli időszakban szinte mindenkinek szárazak a kezei, hiszen az időjárás igencsak kíméletlen velük. Épp ezért […]