Schobert Lara

Schobert Lara nem szeretne alkalmazott lenni

Bulvár

Schobert Larának konkrét elképzelései vannak a jövőről: nem szeretne alkalmazott lenni.

Schobert Norbi és Rubint Réka lányának, Schobert Larának hatalmas követőtábora van közösségi oldalán. Eleinte nem tudatosan posztolt, de azóta ez már megváltozott, és szívesen használná fel ezt a jövőbeli terveihez is, melyekről a Nők Lapjának mesélt a fiatal influenszer.

Pár évvel ezelőtt még nem tudtam, hogyan kell posztolni, vagy egyáltalán mi az, ami érdekli az embereket velem kapcsolatban. Aztán jött egy ruhamárka megkeresése, az egyik kollekciójuk modellje lettem, ez volt az első együttműködésem. Azóta már tudatosan kezelem az Instagramot, de nem a magánéletem részleteinek megosztására, hanem inkább munkacélból használom

– mondta Lara, aki rájött, hogy ez egy rendkívül jó lehetőség, amivel ki tudja egészíteni a zsebpénzét. Jól jön neki a hétköznapokban, de az egyetem elvégzése után vagy akár már közben is szeretne dolgozni. Hogy mit, arról egyelőre még nem sokat árult el, az azonban biztos, senki beosztottja nem lesz.

Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni. Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben

– mondta el Schobert Lara, aki azt is elárulta, a szüleinek nagy elvárásai vannak, nem hagyják, hogy csak úgy ússzanak az árral, fontos számukra, hogy a gyerekeknek is legyenek céljaik, amikért minden nap tesznek is.