“Egy igazi jó ember volt” – megszólalt Berki Krisztián pszichológusa

Bulvár

Berki Krisztián élete utolsó szakaszában szoros kapcsolatot ápolt pszichológusával, akivel rendbe akarták tenni az életét.

Roboz Zsóka most először beszélt a celebről halála óta, a Tények Plusz című műsorban mondta el, hogyan látta ő Berki Krisztiánt. Szavait a 168.hu írta meg.

Úgy véli, Krisztián megérdemli, hogy megismerje mindenki az igazi oldalát, amit csak kevesek láthattak.

Sokat kellett vitatkozni amiatt, hogy én mit látok benne, vagy miért vállalom fel az ő védelmét folyton az ilyen helyzetekben. Én mindig azt mondtam, keressen nekem valaki az elmúlt közel 20 évből – amióta ő a nyilvánosság előtt él – egy olyan újságcikket vagy egy olyan képernyős megjelenést, ahol ő negatívan nyilatkozik bárkiről. Egy igazi jó ember volt, aki figyelt a környezetére. És nagyon kevés olyan ember van, akire úgy lehetett számítani, ahogyan rá lehetett.

A szakember nemcsak segítője, barátja is volt Berki Krisztiánnak, aki szerinte nagyon sok időt és energiát tett abba, hogy előkészüljön egy teljesen új életre. Roboz Zsóka szerint néhány napon belül új irányba indult volna el mind a magán-, mind az üzleti-, mind pedig a közéletében Berki Krisztián. Erre azonban már nem volt lehetősége.