Itt ünnepelte első házassági évfordulóját Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Bulvár

Hadházy Ákos derítette ki, hol töltötte első házassági évfordulóját a pár. Ezúttal sem mellőzték a luxust.

A Propeller vette észre, hogy a független politikus közösségi oldalán osztotta meg információit a nem mindennapi ünneplésükről.

Ha Ön egész hétvégén azon aggódott, vajon méltó helyre viszi-e a snájdig Gázos a házassági évfordulójukon a Bemondónőt, aki saját erejéből lett az, aki, akkor most megnyugodhat. A Gázos által használt luxusrepülő ugyanis Liszabonba repült szombat reggel és vasárnap este tért vissza

– kezdte bejegyzését Hadházy Ákos, aki szerint tehát egy romantikus hétvége Portugáliában volt az a meglepetés, amiről Várkonyi Andrea ezt nyilatkozta korábban:

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül.

Mészáros Lőrinc tehát ezzel a rövid utazással lepte meg feleségét. Hadházy számítása szerint az oda-vissza út mintegy 21 millió forintba került ezzel a luxusrepülővel, de feltehetőleg ezek a költségek meg sem kottyannak az ország leggazdagabb vállalkozójának, akinek a vagyona nem kevesebb, mint 480 milliárd forint.