Vadon Jani

Durván viccelődött egy kolumbiai kisfiúval Vadon Jani, utólag elnézést kért

Bulvár

Megalázó helyzetet teremtett a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy kolumbiai kisfiú számára, aki nem értette, miket kérdeznek tőle.

A tíz-tizenkét éves kisfiúnak Vadon tett fel kérdéseket a keddi adásban, amelyekre ő – bizonyára előzetesen megbeszélt módon – rendre a Sí, senor, azaz az „Igen, uram!” választ adta – írja a Blikk.

Jani: „Pedrito, figyelsz rám?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Balázs egy senki, ugye?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Jól van akkor”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „És hogy a többieké is?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Szereted még mindig a Chokitót?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?”
Pedrito: „Sí Senor!”
Jani: „Jól van akkor.”

A párbeszédet követően Jani és Balázs tovább viccelődtek, Balázs pedig azt is megjegyezte, hogy szegény kisfiút abuzálták. Ezzel egyet is érthetett sok néző, ugyanis rájuk zúdult a népharag az interneten. Vadon Jani ezután élő adásban kért elnézést a történtekért.

A tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle…

– mondta Jani, aki arra is megkérte a sajtót, ne mossák össze a történteket Balázs nevével, mert csak ő a felelős és elnézést kér. Azt is megígérte, többet nem fog ilyen előfordulni.

Fotó: Instagram/vadonjanos_official