Sasha Walpole

Ő az az “idősebb nő”, aki elvette Harry herceg szüzességét

Bulvár

Harry herceg Spare című könyvében elmesélte, egy “idősebb nőnek” köszönhetően veszítette el a szüzességét. Most kiderült, ki is volt ez a nő és mennyivel idősebb nála.

Harry azt írta első szexpartneréről a könyvében, hogy “nem úgy bánt vele, mint egy fiatal ménnel”. Most az említett nő is elmesélte, ő hogyan emlékszik vissza az együttlétükre. Sasha Walpole jelenleg markológépsofőrként dolgozik, akkor ismerte meg a herceget, amikor lovászként dolgozott III. Károly birtokán. Ő és Harry jó barátok lettek, Sasha a 19. születésnapjára is meghívta Harryt, aki akkor 16 éves volt. Egy kocsmában zajlott az ünnepség.

A páros az este végére alaposan lerészegedett, és Harry herceg volt az, aki felvetette, hogy ugorjanak ki egy cigire. Így jutottak ki a mezőre, ahol a herceg hirtelen megcsókolta a nőt – írja a Dívány.

Szenvedélyes, heves volt

– emlékezett vissza csókjukra Sasha Walpole, melyet követően elég gyorsan a földön kötöttek ki. Az “idősebb nő” tudta, hogy nem helyes, amit tesznek, mégis megtörténtek a dolgok.

Nem akartuk megtenni – nem előre megfontolt szándékból történt, és nem tudtam, hogy szűz. Úgy tűnt, tudja, mit csinál. Gyors volt, vad és izgalmas

– mesélte Sasha, aki elmondta, mindketten részegek voltak, ha nem ittak volna annyit, semmi nem történt volna közöttük. A nő azt is elmesélte, úgy állapodtak meg Harry-vel, hogy nem beszélnek az esetről senkinek, erre most a herceg mindent leírt önéletrajzi könyvében.

Fotó: Dailymail