Tóth Andi

Tóth Andit elrontotta ez a szörnyű világ

Bulvár

Az énekesnő életét teljesen megváltoztatta, hogy 14 éves korában felfedezték a tehetségét.

Az egykori erdélyi kislány azóta felnőtt és teljesen más értékrend szerint él, mint korábban. Az énekesnő a hot! magazinnak mesélte el, hogyan élte meg a sikert, a karrierépítést, és mi a helyzet vele mostanában, szavait a Blikk írta meg.

Kilenc éve még más ember voltam, egy erdélyi kislány. Elrontott ez a szörnyű világ. Nagyon másként terveztem. Olyan családból jöttem, ahol már húszévesen megtalálták az igazit, aztán huszonévesen már megvolt a két gyerek, és voltak tervek a családdal együtt

– mesélte Tóth Andi, aki most 24 éves, és bár korábban az volt neki a normális, amit otthon látott, most úgy véli, teljesen más világ van. Úgy érzi, nincs még hová szülnie, és meg kellett változnia ahhoz, hogy meg tudja tartani azt, amit elért.

Amikor bátortalannak mutatkoztam, akkor szétszedtek, és a sok bántás után tanultam meg, hogy fel kell vennem a pajzsot, amivel bármilyen támadást ki tudok védeni

– mondta el őszintén Andi, aki otthon azonban ledobja magáról a pajzsot és a keménységet, teljesen más arcát mutatja szerelmének, Marics Petinek, mint a kameráknak. Ő és a VALMAR énekese tökéletes párost alkotnak, még akkor is, vagy talán pont azért, mert sokszor máshogy látják a dolgokat, ami szerinte jót fog tenni a Sztárban Sztár versenyzőinek is, ahol mindketten zsűrizni fognak.