Várkonyi Andrea

Beosztottjai vallottak Várkonyi Andreáról: így viselkedik főnökként Mészáros Lőrinc felesége

Bulvár

Amióta hozzáment Mészáros Lőrinchez, rengeteg támadás éri Várkonyi Andreát, pedig a kollégái szerint nincs vele semmi baj.

Legutóbb azért kötöttek bele a csinos feleségbe, mert egy egymillió forintos ruhában jelent meg Mészáros Lőrinc mellett a FeHoVa megnyitóján, de megszólták már azért is, mert 14 millió forintos táskával ment bulizni, vagy mert elképesztő összegű osztalékot vett ki médiacégéből, melynek egyetlen munkaadója véletlenül épp a férje, Mészáros Lőrinc.

Kollégái a reklámügynökségnél azonban nagyon kedvelik őt. Egyikük a Story magazinnak mesélte el, milyen főnök is Várkonyi Andrea, szavait a Blikk hozta le.

Sokat bejár, reggel érkezik, majd dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves

– nyilatkozta Várkonyi egyik munkatársa, aki azt is elmesélte, Mészáros Lőrinc felesége jó főnökként odafigyel arra is, hogy jó munkakörülményeket és hangulatot biztosítson, mert pszichológusként tudja, ez mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.

Várkonyi Andrea a hírek szerint ad a kollégái véleményére, nagyon kedvelik őt a munkatársai. Sőt nemcsak őt, hanem Mészáros Lőrincet is, aki gyakori vendég a reklámügynökségnél.