Tóth Andi és Marics Peti

Ennyi volt a szerelem? Szétköltözött Tóth Andi és Marics Peti

Bulvár

Már a múlt heti Sztárban sztár adásában is látható volt, hogy valami nem stimmel az énekesnő és az énekes között, mert nagyon ridegen viselkedtek egymással.

Egyből fel is röppentek a hírek, hogy zűr támadt a kapcsolatukban, a friss hírek szerint azonban nem egyszerű mosolyszünetről van szó.

A Blikk úgy tudja, a sztárpár tagjai között már hetek óta megromlott viszony egyik fő oka lehet Andi féltékenysége, amely egyre feszültebbé tette Petit, aki el is költözött közös otthonukból. Egy ismerősük szerint Tóth Andi ugyanis túlságosan is ragaszkodó típus, ami Marics Petit egyre jobban zavarta.

Ezt többször jelezte Andinak, de nem történt változás, és ebből elege lett

– magyarázta a sztárpár egyik barátja, aki elárulta, az énekes már el is költözött abból a kertes házból, amit nem is olyan rég béreltek ki együtt Andival, és még a közösen nevelt kutyájukat is otthagyta. Kifelé azonban minderről nem kommunikálnak, árulkodó azonban, ahogy a Sztárban sztár forgatásán viselkednek egymással. Amíg az első adásokban folyamatosan együtt nevetgéltek, a szünetekben összebújtak, mostanra távolságtartóvá váltak és kerülik egymás tekintetét is.

Ennek a kapcsolatnak érzelmileg bizony vége lehet, de ők maguk egyelőre próbálnak kapaszkodni a látszatba, nem szeretnének a műsor ideje alatt a szakítással járó hercehurcával foglalkozni, szeretnék kivárni, hogy ne legyenek szem előtt

– magyarázta a lapnak az informátor, aki szerint Marics Peti nagyon szereti Tóth Andit, de nem bírja már azt az érzelmi nyomást, amit az énekesnőtől kap.