Stohl Luca

Elköszönt a tévézéstől Stohl Luca

Bulvár

Első kisbabáját várja Stohl Luca, aki januárban jelentette be, hogy hamarosan visszavonul. Ez most hivatalosan is megtörtént.

Az ATV híradósa annyira ügyel a magánéletére, hogy még azt sem árulta el, ki a férje, akitől a kisbabát várja – írja a Blikk. A kicsi viszont hamarosan, a nyáron megérkezik, így Stohl András lányának egy időre el kellett köszönnie a televíziózástól.

Egy darabig az utolsó kép a sminkszobából…

– írta közösségi oldalán Stohl Luca, aki az ATV stúdiójában fotózta le magát a tükörben. A fotót, ami látszik, hogy a pocakja már most hatalmas, itt lehet megnézni. Hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt, azt egyelőre nem akarta elárulni a híradós, de posztja alatt szépen érkeznek a tippek mind a kisfiúra, mind a kislányra.

Tudjuk a nemét, a közvélemény pedig szerintem akkor fogja megtudni, amikor azt is, hogy megérkezett. Úgyhogy nagy babaváró buli és bejelentés nem várható. Ha megszületett, és elérkezettnek látjuk az időt, hogy a születéséről beszámoljunk a nagyvilágnak, akkor az is kiderül, kisfiú vagy kislány

– nyilatkozta Stohl Luca, aki azt is elárulta, nem volt semmilyen elvárásuk, hogy fiút vagy lányt szeretnének-e a férjével, de nagyon örülnek, hogy az lesz, ami és aki.