Mehringer Marci

Így történt Mehringer Marci horrorbalesete

Bulvár

Az X-Faktor fiatal tehetsége és zenekara súlyos balesetet szenvedett a napokban, csak a csodának köszönhető, hogy mindannyian élve megúszták.

Egy hétvégi fesztiválra tartottak éppen kisbuszukkal, amikor az durrdefektet kapott és irányíthatatlanná vált.

A durrdefekt következtében kisodródott a busz a leállósávba, majd felborult és többször megpördült. A baleset után szinte mindenki eszméleténél maradt és egymást próbáltuk kihúzni a füstölgő, roncsok közül

– nyilatkozta a Blikknek Mehringer Marci, aki azt is elmondta, a mentők, a rendőrség, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem is szinte pár perc alatt a helyszínre ért és megkezdték a mentést. A legsúlyosabb sérüléseket a menedzser és a dobos szerezte, rengeteg vért vesztettek, ezért őket mentőhelikopterrel szállították a kórházba. Marci nem akarta elhagyni a helyszínt, saját felelősségére maradt, hogy lássa, mindenki biztonságban van.

A rendőrök azt mondták, hogy csodával határos, hogy egy ilyen baleset után nyolcból nyolcan életben maradtunk, amiért igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat

– folytatta az énekes, akinek az egyik ujja szilánkosra tört. A menedzseren és a doboson kívül ő és a többiek kisebb törésekkel, sérülésekkel úszták meg a balesetet. A zenekar dobosát jelenleg is az intenzíven kezelik.

Mehringer Marciék balesete nagyon megrázta Majkát is, aki nem sokkal azelőtt még együtt koncertezett Kazincbarcikán a Mehringer zenekarral. Amikor megtudta, hogy a fiúk balesetet szenvedtek, amiben nemcsak ők sérültek meg, hanem a hangszereik is odavesztek, azonnal felajánlotta nekik, hogy új hangszereket vesz a zenekarnak, és másokat is arra kért, ha tehetik, segítsenek a fiúknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés