Tóth Gabi

Már be is költözött Tóth Gabiék szentendrei házába a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence

Bulvár

Néhány nappal azután, hogy kiderült, Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, az új udvarló már be is költözött az egykori sztárpár szentendrei álomotthonába.

Frissítés:a Bors úgy tudja, a gyerek Krausznál van.

Az ismerős szerint a sztárséf azt szeretné, ha Hannaróza minél kevesebbet érzékelne a válásból, és majd ha csillapodnak a kedélyek, Gabival meglátják, hogyan tovább.

A friss szerelmesek nem vesztegetik az idejüket. Egy Blikknek nyilatkozó közeli ismerős azt állítja, már össze is költöztek. Krausz Gábor pedig, aki úgy tudni, két hete tudta meg, hogy a felesége egy másik férfit szeret, új otthon után nézett.

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg

– nyilatkozta a lapnak egy, a házaspárt jól ismerő informátor. Pedig a szentendrei otthon volt Tóth Gabi nagy álma, alig várta, hogy beköltözhessenek oda Krausz Gáborral és kislányukkal. Tavasszal még azon kesergett az énekesnő, hogy egy panzióban kell, hogy meghúzzák magukat, amíg épül-szépül az álomház, amit egyébként hitelre vettek férjével. Hogy a hitellel ezután mi lesz, nem tudni, az viszont biztos, hogy Krausz Gábor helyett a Fricska Táncegyüttes tagja élvezheti a pazar ház kényelmét.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi románca a hírek szerint június végén kezdődött, az énekesnő idei erdélyi turnéján.

Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret

– árulta el az információt az ismerős, aki úgy tudja, amíg az énekesnő éli világát az új szerelmével, Krausz Gábor teljesen összetört.

Társkeresőn bukkant fel Tóth Gabi férje, Krausz Gábor