Sopronba is győzni megy a DEAC

Egyetem

A sereghajtó Sopronhoz látogat a DEAC férfi kosárlabdacsapata, de a debrecenieknél több kulcsjátékos szereplése is kérdéses. Az NB III-as focicsapat pedig Kazincbarcikán szerezheti meg a régen várt győzelmet.
Labdarúgás

NB III – Kazincbarcikán szerezhet pontot a DEAC
A Jászberény elleni múlt heti hazai 2-2-es döntetlen után vasárnap Kazincbarcikára látogat a DEAC NB III-as labdarúgócsapata. A DEAC a tabellán a 14. helyen áll, közvetlenül hétvégi ellenfele, a DVTK II. csapat előtt. A meccs november 19-én 13 órakor kezdődik a kazincbarcikai Pete András Stadionban.

Megye I – A Hajdúnánás vár a DASE-ra
A DASE Hajdúnánáson játszik vasárnap 13 órától a megye I-es bajnokság őszi utolsó fordulójában.

Megye II – Idegenben játszik az őszi bajnok
A megye II. déli csoportjának őszi bajnoka, a DEAC II. a Nádudvar csapata ellen lép pályára. A találkozót szombaton 13 órától rendezik a Nádudvari Sportpályán.

Férfi kosárlabda – Nehéz helyzetben is a győzelem a cél

Jahmal Jones és Ivan Lilov játéka még mindig bizonytalan. Kósa Tamásnál pedig sérvet diagnosztizáltak az orvosok, így előreláthatólag a fiatal hátvéd sem lesz bevethető 3-4 hétig. A DEAC eddig ötven százalékos mérleggel az előkelő nyolcadik helyen áll. A soproni vendéglátók 6 vereséggel és egy győzelemmel pedig utolsók a tabellán. A Sopron KC – DEAC NB I-es mérkőzés 18 órakor kezdőik.
– A Sopron nem ott áll jelenleg, ahol lenniük kéne. Biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb megindulnak felfelé, de remélem, ezt nem ellenünk fogják megkezdeni – mondta a debreceniek csapatkapitánya, Molnár András.

Női kosárlabda – Szolnokon játszanak a nők

Szombaton 16 órakor kezdődik a női kosarasok mérkőzése a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában. A DEAC-DSI a Szolnoki MÁV Sportegyesület ellen lép pályára.

Férfi kézilabda – Újabb nehéz csata előtt

A listavezető Békés-Drén elleni bravúros győzelem után ismét nehéz meccs vár az NB I/B-s férfi kézilabdacsapatra. Az egyetemi gárda a még veretlen Mezőkövesdhez látogat november 18-án, szombaton, a mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Női röplabda – A Jászberény következik

Az NB II. hétvégi fordulójában a DEAC női csapata vasárnap 18 órától Jászberényben játssza következő bajnoki mérkőzését.

Férfi röplabda – Bravúr kell a győzelemhez

Az NB I-es férfi röplabdacsapat szombaton, Budapesten a MAFC gárdájával játszik 16 órától a BME Sportközpontban.

Férfi futsal – A bajnok ellen Debrecenben

A DEAC férfi futsalosai pénteken, hazai pályán a legutóbbi NB I-es kiírás aranyérmesét, a légiósokkal és kiváló magyar játékosokkal érkező Győrt látják vendégül a DESOK-ban 18 órától.

Női futsal – A Salgótarján lesz a vendég

A női futsalosok az NB II. keleti csoportjában a salgótarjáni Reklám Press Skorpió gárdáját fogadják szombaton 18 órától a DESOK-ban.

Floorball – A címvédő vár a DEAC-ra

A címvédő, a Kazincbarcikai Ördögök néven induló borsodiak ellen játszanak a DEAC floorballosai szombaton 16 órától a Böszörményi úti campuson, a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

Pályára lép a DEAC pontlistáját vezető Pál-Okos duó, valamint újra ütőt ragad Bohos Dániel és Szalóki Nándor is, akik remélhetőleg erősségei lesznek a debreceni floorball csapatnak. Fábián Donátot, Kovács Gergelyt és Salló Barnát viszont ezúttal kénytelenek nélkülözni a hazaiak.