NKE Önkéntes tartalékos toborzás

Önkéntes tartalékosokat toboroz az NKE

Egyetem

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tisztjelöltei mellet, a civil hallgatóknak önkéntes tartalékos szerepvállalásával teljesedik ki a Ludovika Magyarország biztonságának szavatolásában betöltött különleges szerepe.

Az NKE célja, hogy civil hallgatói számára is bemutassa az önkéntes tartalékos jogviszonyban rejlő közösségi és személyes előnyöket. Az egyetem olyan egyedülálló koncepciót dolgozott ki hallgatói számára, amelynek révén az önkéntes tartalékos kiképzés és tevékenység a lehető legjobban illeszkedik az egyetemhez, az egyetemista élet mindennapjaihoz.

Mit kínálunk?

–        A Ludovika hagyományaihoz méltón, NKE-s közösségben részvétel a Haza védelmi képességének fokozásában.

–        Havi 80 040 forintos Önkéntes Tartalékos ösztöndíj.

–        Évente egyszeri rendelkezésre állási díj – 266 800 forint.

–        Részarányos illetmény a tényleges szolgálatteljesítés után.

–        Tantárgyak elismerése – 84 tanóra és 7 kredit.

–        Előny a kollégiumi jelentkezésnél, jelentős többletpontok.

–        Önálló NKE-s alegység alakítása a Ludovikán.

A jelentkezés folyamatos

Jelentkezési szándékotokat a Magyar Honvédség kozpontitoborzas@mil.hu, illetve a Varga.Matyas.Karoly@uni-nke.hu e-mail címekre jelezhetitek. A Magyar Honvédség toborzásért felelős katonai szervezete néhány jelentkezés esetén a Ludovika Campuson személyes támogatást nyújt a jelentkezés folyamatában.

Kérdés esetén forduljatok bizalommal a Központi Online Toborzó Irodához az onlinetoborzo@mil.hu, vagy Varga Mátyás kollégiumi osztályvezetőhöz a Varga.Matyas.Karoly@uni-nke.hu e-mail címeken.

 

További részletek ITT.

Fotó:NKE