Észak-Alföldi Innovációs Díj – Pályázati felhívás

Gazdaság Helyi hírek

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (MTA DAB), az Észak-alföldi régió három kereskedelmi és iparkamarája és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség 2017-ben ismételten felhívást ír ki az Észak-Alföldi Innovációs Díj elnyerésére a kiemelkedő innovációs eredményt felmutató vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti szinten vagy Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó termékfejlesztést, technológiafejlesztést, informatikai rendszerfejlesztést, szolgáltatásfejlesztéstcélzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése. A díjat az elmúlt évben a régió három megyéjéből három különböző tevékenységi területen működő vállalat nyerte el, igazolva ezzel az Észak-Alföldi régió innovációs potenciáljának sokszínűségét.

Pályázni lehet az elmúlt három évben végrehajtott sikeres innováció leírásának benyújtásával, képi, mozgóképi, illetve egyéb vizuális ismertetéssel kiegészített anyag beadásával. A részletes formai és tartalmi követelményeket a csatolt pályázati útmutató tartalmazza. A pályázat benyújtása:

Határideje: 2017. október 6. (péntek) 12:00
Helye: A pályázatoknak az illetékes megyei kamara címére kell beérkezniük.
Módja: postai és elektronikus úton

A pályázat eredményét az Innovációs Díj (kisplasztika és oklevél) átadásával az MTA DAB elnöke és a kamarák elnökei közösen hirdetik ki a Magyar Tudomány Napja alkalmából 2017. november 6-án megrendezésre kerülő konferencián.

Innovációs_díj_felhívás_2017

Innovációs_díj_-_Pályázati_Felhívás_és_adatlap_2017