Koncertet ad az újjáalakult Pannon Big Band Pécsen

Kultúra

Szerdán este lesz hallható az újraalakult Pannon Big Band először a Kodály Központban a Pannon Filharmonikusok Classical Chill Out című koncertjén – tájékoztatta a komolyzenei együttes hétfőn az MTI-t.

A zenekar közleményében jelezte, hogy a Classical Chill Out című, szünet nélkül, angol nyelven futó est első felében a Pannon Filharmonikusok előadását élvezheti a közönség a bálteremmé alakított, körasztalokkal berendezett és feldíszített hangversenyteremben. Az este kilenckor kezdődő rendezvényen könnyedén fogyasztható, mégis a komolyzene javából válogató műsorral várja a közönséget a zenekar. Elsőként Sosztakovics Jazz szvitjének részletei, majd Gershwin Egy amerikai Párizsban című műve lesz hallható. Ezt követően a koncert második részében Nagy Balázs zenei vezetésével az újraalakult Pannon Big Band veszi át a főszerepet a színpadon.

Tolmácsolásukban Frank Sinatra és Michael Bublé slágerei csendülnek fel az együttes bemutatkozó koncertjén, énekesként pedig Pecze Zsófia és Kiss Szabolcs lép fel. További részletek, jegyinformációk a pfz.hu internetes oldalon találhatók.