Végrehajtással fenyegette Juhász Péter a Pesti Srácokat, a kormánylap gyorsan talált 5 millió forintot

Ország

Előtte azt mondták, nincs elég bevételük erre. Összekaparta a Juhász Péternek megígért 5 millió forintos sérelemdíjat a Pesti Srácok, amit a visszavonult politikus indított ellenük.

Juhász ennek ellenére még nem állt el a végrehajtás megindításától, mert mint írja,

a végrehajtástól még nem álltam el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is.

14-szer szerepelnek benne a “valótlanul híresztelte” és “valótlanul állította” kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam.

Ha nem kerül ki hamarosan a teljes felsorolás a főoldalra, és nem hagyják ott 12 napig, a pénztől függetlenül megindítom a végrehajtást.

Az Együtt volt képviselője szerint az igazi elégtétel ez lesz, ugyanis az ilyen perek nem a pénzről szólnak, hanem az ember jó hírnevéről. Tehát arról, hogy nem lehet büntetlenül folyamatosan hazudni valakiről.

Juhász Péter azért perelte be a Pesti Srácokat, mert 2016 szeptembere és 2017 májusa között 13 cikket publikált a lap arról, hogy Juhászt Portik Tamás maffiózó pénzzel és tanácsokkal látta el. Mint kiderült, az állítás hazugság, a Pesti Srácok ötmillió forintos sérelemdíjat köteles fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.