Magyar Péter Tokajban

Magyar Péter ultimátumot küldött az MTVA-nak: ezt teszi, ha 10 napon belül nem válaszolnak

Ország

Miskolci beszédében Magyar Péter Dobrev Klárának, a DK és Deutsch Tamásnak, a Fidesz EP-listavezetőjének is azt üzente, hogy ne bújjanak ki a vita alól, és közösen írjanak levelet a közmédia vezetőinek, hogy ezt élő adásban láthassák az emberek.

“Tegyenek eleget a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségeiknek, és engedjenek be minket a köztelevízió élő adásába, hogy beszélhessünk a magyar embereknek Magyarország múltjáról és jövőjéről!”

– mondta Magyar Péter Miskolcon, ahol Debrecenhez hasonlóan nadrágszíjas plakátokkal fogadta őt a helyi Fidesz.

Magyar úgy fogalmazott, ha tíz napon belül nem kapnak választ a közmédia vezetőitől, hogy mikor mehetnek be a köztévébe egy élő választási vitára, akkor az MTVA előtt fognak tüntetni, és addig nem mennek haza, amíg nem olvassák be a követeléseiket vagy nem ülhetnek le vitázni Deutsch Tamással, Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenccel vagy Orbán Viktorral.

 

 

A vitát elviekben Dobrev és Deutsch is vállalná, igaz, a DK listavezetője inkább kritikus médiában mutatná meg magát, például az RTL-en, vagy a Partizánon.

Deutsch Tamás nemrég az RTL-nek úgy nyilatkozott, “kész vagyok valamennyi listavezetővel vitát folytatni. Én a vitát egy fontos kérdésnek tartom, de én úgy látom, hogy a dollárbaloldal, az ellenzék listavezetői a vitáról akarnak vitát folytatni, én ebbe nem fogok belebocsátkozni. Kész vagyok vitázni, fontos kérdés, a technikai kérdéseket pedig nyilvánvaló, hogy a listavezetők szakértő munkatársai tudják egymással egyeztetni.”

Korábban Hadházy Ákos is próbálkozott hasonlóval:

Úgy betojtak Hadházy Ákostól az MTVA-nál, hogy egy biztonsági őrt is kizártak