Vádat emelnek a tolvaj ellen

Rendőrség

A biharkeresztesi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy helyi lakóházból műszaki és háztartási cikkeket tulajdonított el.
Egy biharkeresztesi nő 2015. február 9-én tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a szomszédja házába ismeretlen személy betört és onnan műszaki és háztartási cikkeket tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Józsefet. A biharkereszesi nyomozók a 34 éves helyi férfit 2015. március 3-án gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrs a terhelt ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.