Egy debreceni parkban verekedtek össze

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy helyi parkban ütötte és rúgta meg a sértettet.

A debreceni rendőrök 2015. június 27-én 19 óra 57 perc körüli időben észlelték, hogy egy parkban két férfi összeverekedett. A járőrök a helyszínen a két férfit szétválasztották, a sértetthez mentőt hívtak, majd R. Miklós helyi lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy R. Miklós szóváltásba keveredett a sértettel, akit ezt követően megrúgott és megütött. A nyomozók a 19 éves helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte és vallomásában elmondta, hogy azért ütötte meg a sértettet, mert veszekedett az ő sógornőjével.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelt ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.