Megpróbált betörni egy debreceni társasházba – felismeri valaki?

Rendőrség

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 16-án 8 óra és 13 óra 30 perc közötti időben egy férfi bement egy Debrecen, Erzsébet utcai társasházba, ahol az egyik lakás bejárati ajtaját és zárszerkezetét megrongálta, azonban az ingatlanba nem tudott bejutni, így távozott a helyszínről.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.