Négy autót kaptak a baranyai polgárőrök

Rendőrség

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság négy személygépkocsival támogatja a polgárőr egyesületeket.

Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány 2019. szeptember 26-án összesen négy gépjárművet adott át a polgárőrségnek, mint legfőbb stratégiai partnerének Pécsett. A főkapitány hangsúlyozta, hogy a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés évek óta példaértékű, a két szervezet kölcsönösen segíti egymás munkáját.

Az átadott gépkocsikkal továbbra is a kiváló együttműködést és a közös szolgálatokat kívánja segíteni a főkapitányság, hiszen a közösséget szolgáló, szabadidő terhére végzett áldozatos munka elvégzéséhez a megfelelő technikai háttér is fontos.

Cseh László, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke köszönetét fejezte ki a rendőrség támogatásáért és a kiváló együttműködésért. A szolgálatból kivont, műszakilag felkészített gépjárművekkel a helyi polgárőrök a településeik környékén történő járőrözést fogják erősíteni.

Az elmúlt években hasonló céllal átadott gépjárművek jelentősen hozzájárultak a polgárőrök sikeres munkájához, a települések közbiztonságának fenntartásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.