Labdarúgásban mérték össze tudásukat a Baranya vármegyei rendőrök

Labdarúgásban mérték össze tudásukat a Baranya vármegyei rendőrök

Rendőrség

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Szigetvári Rendőrkapitányság közreműködésével Kispályás Labdarúgó Bajnokságot rendezett 2023. május 19-én Kétújfaluban.

A bajnokságon a főkapitányság, valamint a megye rendőrkapitányságainak csapatai mérték össze tudásukat.

A megrendezett versenyen a rendőr-főkapitányság munkatársainak lehetőségük nyílt az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok ápolására, a közösségi szellem fejlesztésére. Mindezek mellett a rendszeres testmozgásra ösztönzés hozzájárul a minél egészségesebb életmód kialakításához.

A rendezvényt dr. Szijártó István rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, majd megkezdődött a csata a bajnoki címért.

A kiváló sportteljesítményért serleg, illetve oklevél járt, amelyeket dr. Harmati Béla rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adott át.

A jó hangulatú megmérettetést követően a dobogó legfelső fokára a Siklósi Rendőrkapitányság csapata, a másodikra a Pécsi Rendőrkapitányság csapata, míg a harmadikra a főkapitányság csapata állhatott.

A legjobb kapusnak járó díjat Balogh Zsolt (Pécsi Rendőrkapitányság)  vehette át, a bajnokság legjobb mezőnyjátékosa pedig Schmidt Gergely (Siklós Rendőrkapitányság) volt. Ezen felül díjazták a legjobb szurkolócsapatot is, a díjat a Szigetvári Rendőrkapitányság szurkolói vehették át.