Kameruni és nigériai csatárral erősít a Loki

Sport

A DVSC-ben folytatja pályafutását a kameruni Florentin Bouoli Effa és a nigériai Haruna Garba. Mindketten a csatársorban kaphatnak helyet Herczeg András csapatában.

A klub honlapja szerint a mindössze 21 éves, 182 centi magas Florentin Bouoli Effa a 2017-2018-as szezonban a francia Reims játékosa volt, és a második csapatban futballozott.

Az előző szezonban hazájában, Kamerunban játszott, onnan tért vissza Európába. A Loki egy plusz három évre szóló szerződést kötött a játékossal.

A 190 centi magas nigériai Haruna Garba európai pályafutását a litván FK Kruoja Pakruojis csapatánál kezdte, 2015-ben a máltai Hamrun Spartanshoz igazolt, itt 25 meccsen 22 gólt szerzett.

Egy dubai kitérő után (8 meccsen 6 gól) a svéd élvonalbeli Djurgardens együttesében folytatta, 5 bajnoki mérkőzésen játszott, illetve 17 alkalommal szerepet kapott az U21-es csapatban, itt 7 találatot szerzett. 2018-ban visszatért Máltára, és a Gzira Unitedhoz igazolt, melynek színeiben összesen 38 mérkőzésen 23 gólt szerzett. Az előző szezonban 26 tétmeccsen 17 találat fűződik a nevéhez. Egy plusz két évre szóló szerződést írt alá a DVSC-vel.