Elnézést kért a szurkolóktól a Loki vezetőedzője a Mezőkövesd elleni súlyos vereség miatt

Sport

4-1-es vereseéget szenvedett a Loki hazai pályán a Mezőkövesdtől. Az edzés után Joan Carrillo, a DVSC és Supka Attila, a vendégek mestere is értékelte a látottakat.

Gratulálok a Mezőkövesdnek, jobban játszottak – kezdte Joan Carrillo. Elnézést kérek a szurkolóktól, természetesen én sem erre az eredményre számítottam. A Mezőkövesd könnyen elkerülhető gólokat szerzett a mi egyéni hibáinkból. Sok játékosunk sajnos most egyénileg játszott, és nem csapatként működtünk. Ki kell elemeznünk a mérkőzést, és tanulni kell a hibáinkból. Nem gondoltuk azt a múlt héten, hogy a miénk a világ legjobb csapata, most pedig nem gondoljuk azt, hogy a miénk a legrosszabb. A mai mérkőzésen sajnos a szerencse sem állt mellénk. Bízom benne, hogy a Puskás Akadémia ellen jobban sikerül a felkészülésünk – nyilatkozta a Loki vezetőedzője.

Supka Attila szerint ez a mérkőzés úgy alakult, ahogy szerették volna. Megvoltak az elképzeléseik a Loki ellen, sokszor a debreceniek mögé tudtak kerülni, ez a második félidőben már hatékonyabb volt. A szélső támadóktól azt kérte, hogy forgassák a játékot, mert a debreceni védelem nehezen fordul – ezeket jól megoldotta a csapat. Ahogy telt az idő, sikerült többször a kifelé mozgó debreceni védelem mögé kerülnünk, és megérdemelten győztünk – elemezte a mérkőzést Supka Attila, a Mezőkövesd trénere.