Dzsudzsák Balázs "nagy bejelentése"

Dzsudzsák Balázs mindenkit megszívatott a “nagy bejelentésével”

Sport

“Holnap nagy bejelentés a TV2 Tények pluszban 18:45-kor” – írta ki Instagram oldalára vasárnap Dzsudzsák Balázs, az NB I-ben bronzérmet szerzett DVSC csapatkapitánya.

Találgatott is a nép, hogy mit jelent be a Loki ásza. Talán a visszavonulását? Hiszen idén már 37. életévét tölti. Vagy hosszabbít a Lokival? Az elmúlt szezon egyik legjobbjaként erre is megvolt minden esély. De nem. Valami egészen más történt.

Dzsudzsák Balázs a TV2 műsorában azt újságolta el, hogy a nevét adja egy egészségügyi termékhez, ami “a sportolóknak is nagy segítséget nyújthat”. Állítása szerint ezt használja a gólöröm közben szerzett kézsérülésére. A “bejelentés” témáját egyébként az nb1.hu már korábban megneszelte, és végül igazuk is lett.

A Telex eljutott Mészárosig is, mint írják, az adásban elhangzott a Fájdalom Ambulancia neve is, aminek az agytrösztje az egykori teniszező Magyar Mátyás, aki egyébként Felcsútról meglehetősen jól ismeri Mészárost. És egyébként a frissen feljutott Diósgyőri VTK tulajdonosa. A többi szakosztálynak pedig Mészáros Lőrinc a tulaja, egy 2021. májusi cikk szerint. A TV2 meg ugye Mészáros kedvenc aranytojásokat tojó csatornája.