DVSC-Vipers tematikus póló

Sztárklub ellen játszik ma BL-nyolcaddöntőt a DVSC kézilabdacsapata

Sport

A címvédő, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Vipers Kristiansand ellen játszik BL-nyolcaddöntőt a DVSC Schaeffler vasárnap 14 órakor a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

A klub közleménye szerint a norvég sztárcsapat nem bízta a véletlenre, már pénteken megérkeztek Debrecenbe, szombat délelőtt pedig a meccs helyszínén edzett a Vipers. A kristiansandi együttes hazája bajnokságát százszázalékos teljesítménnyel vezeti, s a Bajnokok Ligájában is simán lépett tovább.

A március 17-én, vasárnap 14 órakor kezdődő DVSC Schaeffler –Vipers Kristiansand Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzését a román Cristina Lovin és Simona Raluca Stancu vezeti majd, az EHF-ellnőr az izraeli Slomo Cohen lesz. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

A mérkőzésre a belépők nagy része elkelt, alig több mint 100 jegy vár még gazdára.  Helyre szóló jegyet még a kapu mögé, az L-szektorba lehet vásárolni 5000 forintos áron, ezen kívül nem helyre szóló belépők vannak 3500 forintért. Jegyeket továbbra is online lehet vásárolni honlap JEGY/TICKET menüpontja alatt – https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/

Amennyiben marad belépő, úgy a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára a mérkőzés napján két órával a kezdés előtt, délben nyit majd ki, ugyanekkor lesz kapunyitás.

A klub ezúttal is készült tematikus pólóval, melyet rendkívül kedvezményes áron, 1000 forintért vásárolhatnak meg a szurkolók a mérkőzés helyszínén a shopban, illetve a bejáratnál lévő standoknál.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a csoportmérkőzésekre szóló Bajnokok Ligája és kombinált bérletek a Vipers Kristiansand elleni nyolcaddöntőre nem érvényesek, a találkozó csak belépő megváltásával látogatható.