Szexuális zaklatással vádolják Mr. Big-et

Világ

Két nő is szexuális zaklatással vádolja a Szex és New York szereplőjét, a Mr. Biget alakító Chris Nothot.

A nők álnéven mondták el a The Hollywood Reporternek, hogy mi történt velük, a cikket a Telex szemlézte.

A most 40 éves Zoe azt mesélte el, hogy az akkor 49 éves Noth 2004-ben kétszer is áthívta hollywoodi medencés lakására, ahol a második alkalommal már úgy fogadta, hogy megcsókolta, majd amikor el akart menni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, és megerőszakolta.

Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy állj!, de ő nem tette. Azt kérdeztem: Legalább egy óvszert hoznál? Erre ő kinevetett

– idézte fel a történteket Zoe.

A most 31 éves Lili azt mondta el, hogy 2015-ben, amikor egy éjszakai klub VIP-részlegében dolgozott, Chris Noth megszerezte a telefonszámát, és randira hívta. Ekkor ő 25, Noth pedig 60 éves volt. Lily elmondta, sokat ittak a randin, majd utána a férfi felhívta a lakására.

A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét.

A színész szerint nem igaz, amit a nők állítanak.

Az engem ért vádak, amelyeket olyan személyek fogalmaztak meg ellenem, akikkel évekkel, sőt évtizedekkel ezelőtt találkoztam, kategorikusan hamisak. Ezek a történetek akár harminc évvel vagy harminc nappal ezelőttről is származhattak volna; a nem mindig nemet jelent – ez egy olyan határ, amit nem léptem át. A találkozások konszenzusosak voltak.

Fotó: The Irish Times