Egy egész stáb előtt erőszakolta meg Marilyn Manson Evan Rachel Wood-ot

Világ

Döbbenetes dolgokat mesélt Evan Rachel Wood egykori párjáról, Marilyn Manson-ról.

A színésznő 2021 februárjában állt a nyilvánosság elé és mondta ki: Marilyn Manson bántalmazta őt. Hogy mi és hogyan történt, arról a nemrég megjelent Phoenix Rising című dokumentumfilmben mesélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) által megosztott bejegyzés

Evan Rachel 18 éves korában egy bulin találkozott az akkor 37 éves Brian Warnerrel, azaz Marilyn Mansonnal. A színésznőnek nem volt egyszerű gyermekkora, azzal a mentalitással nőtt fel, hogy muszáj elvégezni a feladatot, még akkor is, ha rosszul is érzi magát, amiben volt gyakorlata. 14 évesen például csókolóznia kellett egy filmben egy 23 éves felnőttel. 18 éves korában épp olyan életszakaszban volt, hogy kereste önmagát, küzdött a szexualitásával. Könnyű célpontja lett Mansonnak, akivel barátokká váltak.

Egyik találkozásuk során azonban, amikor búcsúra került (volna) sor, Manson átölelte és megcsókolta a nála közel 20 évvel fiatalabb lányt, aki előtte csak tizenévesekkel randevúzott.

Egyszerűen ledugta a nyelvét a torkomon. Azt hiszem, sokkot kaptam. Volt barátom, tudta is, hogy van. Ő nős volt, én 18 éves

– írta meg Wood szavait a 24.hu. A színésznő egyszerre volt rémült és izgatott, aztán arra jutott, különleges, hiszen Manson őt választotta. Wood pedig mindent megtett neki, amit kért. Közös hegtetoválást készítettek, a színésznő közvetlenül a vaginája mellett a mai napig viseli azt az “M” betűt, amit az énekes vájt a bőrébe.

Az első igaz pofon a Heart-Shaped Glasses című videóklip forgatásán érte a színésznőt.

A forgatókönyv szerint egy szimulált szexjelenetük lett volna Mansonnal, ő azonban az egész stáb előtt egyszer csak belehatolt.

Igazi trauma volt annak a videónak a forgatása. Nem tudtam megvédeni magam, nem tudtam, hogy kell nemet mondani, mert egész életemben arra neveltek, hogy soha ne beszéljek vissza, csak teljesítsem a feladatot. Undorítónak éreztem magam, mintha valami szégyenletest tettem volna, és a stáb is kényelmetlenül érezte magát. Senki sem tudta, mit tegyen. Megerőszakoltak a kamerák előtt

– idézte fel a történteket Evan Rachel Wood, akivel Marilyn Manson egyre kegyetlenebbé vált. Kábítószerfüggővé tette őt, egy idő után már az ágyból sem tudott felkelni, éjjel pedig gyakran ébredt arra kábultan, hogy az énekes megerőszakolja. De volt, hogy Manson alvásmegvonással és dermesztő hideggel büntette őt. Egy korbácsolás után pedig, ahol Manson Wood intim részeire is csapásokat mért, arra is rákényszerítette, hogy egymás véréből igyanak.

Nem Evan Rachel Wood az egyetlen, aki bántalmazással vádolja Marilyn Manson-t. Miután a színésznő megosztotta, mi történt vele, többen is előálltak a saját történeteikkel. Kiderült, az énekes összvagdosta és ostorral verte őket is, de olyan is volt, hogy napokig nem hagyta őket aludni, bezárta, éheztette és megerőszakolta, vérivásra és hegtetoválásokra kényszerítette őket.

Manson úgy kommentelte még februárban Evan Rachel Wood vádjait, hogy az intim kapcsolatai mindig beleegyezésen alapultak, és szerinte egyesek eltorzítják a valóságot.

Fotó: Instagram/evanrachelwood