Szabó MIlán X-Faktor

Meghalt Szabó Milán, az X-Faktor énekese

Bulvár

34 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Szabó Milán, aki az RTL-en futó X-Faktor című műsorban tűnt fel 2013-ban. A fiatal énekes tehetségével elkápráztatta a zsűrit, és bár az élő show-ban már nem jutott be, több fordulón keresztül sikeresen vette az akadályokat. A műsor után híres lett, öt évig folytatta énekesi karrierjét.

Az énekes  – egyelőre ismeretlen körülmények között – kedd reggelre vesztette életét. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, és nyomozást indított a haláleset pontos tisztázása miatt.

Szabóné Sasvári Kinga, a férfi özvegye a Blikknek elmondta, Milán betegeskedő édesanyjához indult el az otthonunkból azzal, hogy majd nemsokára visszatér, de nem jött haza többé.

Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba

– nyilatkozta a megtört feleség.

A Blikk korábban arról írt, hogy Szabó Milán húgyhólyagdaganattal küzdött, betegsége alatt öngyilkos akart lenni. A rákból végül sikeresen kigyógyult.

Szabó Milán első produkciója az X-Faktorban: