Loki – DVTK: fontos információk

Sport

Elővételben megvásárolhatók a belépők a Diósgyőr elleni NB I-es rangadóra, amit vasárnap 18.30 órától rendeznek a Nagyerdei Stadionban. A DVSC-TEVA egy ponttal előzi meg a DVTK-t, így ez a mérkőzés rendkívül fontos lesz a dobogóért folytatott küzdelemben.

A mérkőzésre jegyek ONLINE, valamint a Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a Tescóban lévő DVSC Ajándékboltban vásárolhatók meg.

Az online felületen vásárlóknak ugyanúgy stadionkártya szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Felhívjuk tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a stadionkártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan a felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványát, vagy az azt helyettesítő stadionkártyát hozzák magukkal.

A Nagyerdei Stadion pénztárainak nyitva tartása:

március 19-én, 20-án, 21-én: 09.00-17.00
március 22-én: 09.00-19.00

A Tesco áruház DVSC Ajándékboltjának nyitva tartása:

hétfőtől szombatig: 09.00-20.00

 

dvsc.hu